

Brought to you by





session by **Raj Kalesh** 

## PROGRAMME SCHEDULE Calicut Educafe 2024

22<sup>nd</sup> & 23<sup>rd</sup> April, 2024 Calicut Trade Centre, Calicut.

## **Day 1 - April 22**

9.30 AM	: Stall opening Ceremony	Day 2 - April 23  10.00 AM - 10.45 AM : Taste your Passion,	
10.30 AM - 11.00 AM	: Inauguration		
11.00 AM -11.30 AM (30 minutes)	: An insight about competitive Examinations session by <b>Rajeesh Therath</b>	(45 minutes)	Follow your Dreams session by <b>Basim Plate</b>
11.30 AM - 11.40 AM (10 minutes)	<ul> <li>Road Map of Higher Education in India- Past, Present &amp; Future. session by Dr. Abdul Khader MK, Dr. G Shreekumar Menon IRS</li> </ul>	10.45 AM - 11.45 AM (1 hour)	<ul><li>: Get#Future Ready to become #Job Ready-Immersive Story Tellin session by Akhila R. Gomez</li></ul>
		11.45 AM - 12.15 PM (30 minutes)	: NEP-2020 - Paradigm Shift in Higher Education session by <b>Prof. Imbichikoya EP</b>
11.40 AM - 12.30 PM (50 minutes)	: The Successful Teenage session by <b>Sahla parveen</b>		
		12.15 PM - 02.00 PM INTERVAL	
12.30 PM - 02.30 PM I	NTERVAL	2.00 PM - 2.30 PM	: Be a Social Being session by
02.30 PM - 03.30 PM	: Toppers Talk	(30 minutes)	BOCHE - Dr. Bobby Chemmannur
(1 hour) 	Panel Discussion : Understanding Emotions	02.30 PM - 03.15 PM (45 minutes)	: Success Chat Panel Discussion
(45 minutes)	A psychological Chat Show session by <b>Ameena Sithara Anagha M M Rukhiya Shamla</b>	3.15 PM - 04.00 PM (45 minutes)	: Value system in Education and Career session by <b>Sulaiman Melpathur</b>
04.15 PM - 04.30 PM (15 minutes)	: Charting Your Career Journey: A New Perspective! session by <b>Anil K Suresh</b>	04.00 PM - 04.45 PM (45 minutes)	: Charting Careers in Gig Economy Team CIGI session by <b>Dr. Shareef Povval Luqman. KP</b>
4.30 PM - 5.15 PM (45 minutes)	: Future Stars -Be an Impact Maker session by <b>Mahroof CM</b>	4.45 PM - 5.30 PM (45 minutes)	: Learning Tricks; Games and Magic Moments

www.myeducafe.com